Ons verhaal

Ons verhaal gaat niet ‘over ons’

Ones werk begon in 1938 met een radioprogramma genaamd ‘Detroit Bible Class’. Sindsdien is ons publiek uitgegroeid van een kleine groep toegewijde radioluisteraars tot miljoenen mensen over de hele wereld die van onze bijbelse materialen gebruikmaken.

In de loop van de tijd is onze naam mee veranderd, zodat hij beter weergeeft hoe breed het scala aan materialen is dat wij produceren. Tegenwoordig kennen de meeste mensen ons met name van de gewaardeerde serie Ons Dagelijks Brood (Our Daily Bread). We hebben dan ook de naam gewijzigd in Ons Dagelijks Brood Ministries, omdat dit beter aangeeft waar wij voor staan. Maar al is de naam veranderd, we richten ons nog steeds op dezelfde opdracht, namelijk om mensen wereldwijd met de boodschap van Gods liefde in aanraking te brengen.

We zijn een interkerkelijke non-profit organisatie, die bestaat uit zo’n 35 kantoren vanwaaruit medewerkers en vrijwilligers meer dan 60 miljoen stuks materiaal in 150 landen verspreiden. Of het nu is door radio- of tv-uitzendingen, dvd’s, podcasts, boeken, apps voor de mobiel of websites: wij zien het als onze taak om mensen te helpen met de groei in hun relatie met God.

Het gaat over Gods trouw; en over u

Al meer dan 75 jaar zien we Gods trouw aan de missie van Ons Dagelijks Brood Ministries. Tegelijk beseffen we dat het mede dankzij u, uw gezinnen, uw vrienden, uw gemeenten en uw ondersteuning is dat we in staat geweest zijn om overal op de wereld het goede nieuws van Gods liefde, genade en vergeving door te geven.

De heer is goed, zijn liefde duurt eeuwig, zijn trouw van geslacht op geslacht.

Psalm 100:5

We gebruiken cookies voor een betere brows-ervaring. Door deze website te blijven gebruiken stemt u hiermee in. Hier vind u meer informatie over ons gebruik van cookies en hoe u ze kunt uitschakelen.