Abigail en Lea: Leven met een ongelukkig huwelijk

Het valt niet mee om christenvrouw te zijn—zeker niet vandaag de dag. Wij hebben veel meer mogelijkheden dan onze moeders hadden. We hebben voorrechten die onze moeders nooit hebben gekend. En we kunnen keuzes maken die voor vrouwen in andere tijden geen optie waren.

Het leven is vol keuzes. We kunnen er niet omheen, maar hoe maken we de juiste? Om verstandige keuzes te maken, moeten we hulp zoeken bij het Woord van God, dat ons wil onderwijzen met zowel voorschriften als goede voorbeelden. In dit boekje zullen we kijken naar twee Bijbelse vrouwen, die kampten met problemen die soms anders zijn dan de onze, maar soms verbazend veel lijken op datgene waarmee wij geconfronteerd worden. En door te kijken naar deze twee historische vrouwen en de keuzes die zij hebben gemaakt, zullen we richtsnoeren ontdekken die ons helpen om duidelijkheid te krijgen over de antwoorden die wij zoeken.

PDF

You must be logged in to post a journal.

We gebruiken cookies voor een betere brows-ervaring. Door deze website te blijven gebruiken stemt u hiermee in. Hier vind u meer informatie over ons gebruik van cookies en hoe u ze kunt uitschakelen.